Mihai Tudose, propunerea de premier a PSD

97

Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat pentru funcția de premier de Comitetul Executiv Național al PSD, a anunțat, luni, vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu.

„A fost deja agreată o propunere, a fost votată de toți membrii CExN-lui, cu patru abțineri, propunerea de prim-ministru este domnul Mihai Tudose”, a precizat Olguța Vasilescu.

Ministrul interimar al Muncii a adăugat că au existat șase nume care au fost propuse dezbaterii CExN.

„Cinci dintre noi am refuzat această propunere, pentru mine cred că nu mai era niciun fel de surpriză, pentru că eu m-am pronunțat în spațiul public de trei zile că nu voi accepta această propunere”, a arătat Olguța Vasilescu.

Întrebată dacă Mihai Tudose va performa, aceasta a arătat că el și-a îndeplinit toate obiectivele, blocate însă de premierul Sorin Grindeanu.

„Este Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții, care este gata încă din data de 15 mai. Atunci s-a depus la Cabinetul prim-ministrului și lista cu pachetele de acțiuni pentru FSDI și proiectul de lege. Din păcate, n-am înțeles nici noi de ce premierul a blocat acest punct foarte important din programul de guvernare”, a arătat Olguța Vasilescu.

sursă: agerpres.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ