Mihaela Rădulescu, o femeie norocoasă. Iubitul ei e şi mai bogat!

264

Mihaela Rădulescu se mândreşte cu iubitul său austriac. Are şi de ce: Felix Baumgartner este un tip arătos, celebru şi are bani. Şi e îndrăgostit de ea!

Mihaela trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa sa. Stabilită la Monte Carlo, unde are vecini celebri precum tenismenul Novak Djokovic, şi unde se mândreşte că pune murături de lux, vedeta duce o viaţă liniştită. În condiţiile în care fostul ei soţ, Elan Schwartzenberg, îi plăteşte lunar 15.000 de euro pentru întreţinerea fiului lor, suma ajungând la aproximativ 180.000 de euro pe an, după cum scrie ziarul Gândul, vedeta nu duce banilor.

De altfel, ea a ţinut să pună capăt, într-un mesaj pe Facebook, comentariilor care o acuzau că trăieşte „pe spatele” lui Schwartzenberg: „Aud şi azi imbecile care mă judecă pentru faptul că trăiesc pe banii fostului soţ. Măi fetelor, aşa e normal, aşa e legal, aşa e de bun simţ! Iar bărbaţii care ştiu să aibă grijă de fostele lor soţii sau iubite, care nu uită că ele sunt, înainte de orice, mamele copiilor lor, sunt cu adevărat nişte bărbaţi, nu nişte imitaţii.”

Mihaela Rădulescu e o femeie care se poate descurca şi singură. Ea are venituri din contracte de publicitate, deţine un rol important în emisiunea „Românii au talent” de la Pro TV şi este în continuare una dintre cele mai frumoase vedete autohtone, aşa că nu îşi imaginează nimeni că ar fi fost nevoită să se angajeze cu „carte de muncă” pentru a-şi asigura traiul.

Însă norocul şi-l face şi omul cu mâna lui. Relaţia ei cu paraşutistul spaţial Felix Baumgartner a trecut din faza unei „iubiri de PR” şi, cu trecerea timpului, se dovedeşte ceva mai mult de atât – ceva serios. Cea mai longevivă vedetă din ţara noastră l-a vrăjit pe austriacul Felix, un bărbat chipeş, puternic şi celebru la nivel mondial după performanţa saltului de pe orbita Terrei. Iar marele ei avantaj este că ştie nu doar cum să cucerească, şi să şi păstreze bine ceea ce are. Nu degeaba acesta declara în ianuarie: „Îmi iubesc fata cu forme. E atât de sexy.”

Sursa: eva.ro

LĂSAȚI UN MESAJ