Migranți ascunși în tren, prinși la frontieră

50

Trei algerieni, solicitanţi de azil în România, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Serbia, ascunşi într-un tren de marfă, au fost prinși de poliţiştii de frontieră de la Stamora Moraviţa.

„În data de 07.12.2019, în jurul orei 11.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora Moraviţa feroviar, judeţul Timiş, pe sensul de ieşire din ţară, în urma controlului efectuat de către poliţiştii de frontieră asupra unui tren cu destinaţia Serbia, care transporta autoturisme, au fost descoperite ascunse, printre marfa transportată, trei persoane de sex masculin. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbaţii sunt cetăţeni din Algeria, cu vârste cuprinse între 21 şi 29 de ani, solicitanţi de azil în ţara noastră”, alflăm de la polițiștii de frontieră.

Suspecții sunt cercetați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat și au fost prezentați Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ