Micul salvator de 9 ani, care şi-a salvat familia de la incendiu, recompensat de pompieri

219

În cadrul bilanțului Stației de Pompieri Sânnicolau Mare, micul salvator, care la 9 ani și-a alertat familia în timpul izbucnirii unui incendiu a fost recompensat de către conducerea unității cu o cască de pompieri, o diplomă și dulciuri.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș a fost anunțat, în data de 26.12.2016, în jurul orei 10:45, despre producerea unui incendiu la o casă de locuit în localitatea Teremia Mare.

La locul intervenției s-au deplasat, din partea Stației de Pompieri Sânnicolau Mare, două autospeciale de lucru cu apă și spumă, un echipaj SMURD, un ofițer, nouă subofițeri și o autospecială a SVSU Teremia Mare.

Familia care locuia în acea casă, formată din mama și trei copii minori în vârstă de 2, 5 și respectiv 9 ani s-au autoevacuat din locuință, fiind alertați chiar de copilul de 9 ani, care a observat primul incendiul în timp ce ceilalți dormeau, salvându-și astfel familia de la o tragedie mult mai mare. Aceștia au primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD.

micul-salvator-2

LĂSAȚI UN MESAJ