Metoda inedită de înșelăciune, pe internet, la care a recurs o fată de 25 de ani din Recaș

236

O femeie acuzată de înșelăciune a fost reținută imediat după ce a dat o lovitură de câteva sute de lei. Femeia de 25 de ani de loc din Recaș a fost încătușată de către polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Lugoj și dusă la sediul poliției pentru cercetări.

Tânăra avea un mod de operare care i-a surprins pe polițiști, iar aceștia au constatat că fata nu era la prima ispravă de acest gen. Femeia comandă de pe un site de anunțuri de mică publicitate bijuterii din aur, deschidea coletul, înlocuia bijuteriile și cerea angajatului de la curierat să returneze bunul pentru că nu era ceea ce se aștepta. Prima lovitură dată a fost la Giarmata, unde femeia a comandat primul colet, iar, pentru a i se pierde urma, a comandat coletul la o adresă din Lugoj. Tânăra a așteptat coletul pe un nume fictiv și după ce a înlocuit bijuteria a fost înșfăcată de polițiștii puși în garda de cel care a trimis coletul, un bărbat din Filipeștii de Târg, județul Prahova. Dusă la audieri, femeia a recunoscut totul.

În timpul audierilor, tânăra a cerut unei rude să aducă la sediul poliției și brățară și inelul schimbate la prima fapta, astfel că bunurile au fost recuperate și predate părții vătămate. Polițiștii încearcă acum să afle dacă tânăra a mai comis astfel de fapte.

sursa: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ