Metoda ”accidentul”: o femeie a murit după ce escrocii au sunat-o. Mesajul soțului

373

Metoda ”accidentul” nu lasă în urmă doar oameni fără bani, ci poate provoca moartea celor şocaţi de primirea unor veşti dramatice. I s-a întâmplat unei femei de 64 de ani din judeţul Vaslui, care pur şi simplu a făcut infarct când a aflat la telefon că nepotul ei de 16 ani a avut un accident şi poate să rămână paralizat dacă nu este operat de urgenţă.

Individul care i-a spus acea minciună i-a cerut peste 4 mii de euro sau bijuterii din aur. Copleşită de emoţie, biata femeie a început să se simtă rău şi până să vină ambulanța, s-a stins.

Soţul femeii din Deleni povesteşte, îndurerat, că au fost sunaţi înainte de miezul nopţii, pe telefonul fix. Vestea că nepotul pe care l-au crescut cu dragoste ar fi grav rănit i-a dărâmat pe amândoi. Nu s-au gândit că ar putea fi înşelaţi la telefon, mai ales că ar fi auzit şi vocea unui copil care s-ar fi dat drept nepotul.

Speriat, soţul a chemat repede ambulanța, dar, până să ajungă echipajul, era deja prea târziu. Oamenii din sat au rămas îngroziţi de cele petrecute şi spun că nu ar fi prima oară când bătrânii din zona lor primesc astfel de apeluri, în miez de noapte.

Poliţiştii încearcă să dea de urma făptaşilor.

sursa – stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ