Mesaj ironic pentru STPT pe Facebook, după ce un tramvai Armonia s-a stricat

166
O timișoreancă este revoltată după ce ar fi întârziat la serviciu din cauza SPTP al cărei tramvai Armonia a rămas înțepenit pe șine, marți dimineață la ora 07:00.

Femeia a postat mai multe fotografii și un mesaj ironic la adresa regiei de transport pe rețeaua de socializare.

„Mulțumesc RATT căci fără dvs. plimbările de la ora 7 nu ar fi posibile 👏 ” o să mai dureze că vine -nu mai știu cum i-a zis- să împingă Armonia” zise doamna vatmaniță!
P.s. domnul cu o cheie sau surubelnita (ce avea în mână) nu a reușit sa rezolve problema, însă mă bucur că dau 93 pe abonament general 🤗(măcar mai trec controlorii ocazional) și mă bucur și mai tare că am program de lucru felixibil.
P.s.s. îmi datorati o sticlă de spirt căci nu vroiam să scot telefonul în mizeriile de mijloace de transport și un abonament la sală căci m-ați strivit între uși …”, este mesajul călătoarei.

Vă amintim că mai multe tramvaie vechi au fost modernizate în ultimii ani. Din păcate, nu au fost puține cazurile în care aceste garnituri Armonia s-au stricat și, astfel, au stricat și planurile călătorilor care se văd nevoiți să aștepte alt mijloc de transport în comun sau să apeleze la serviciile de taxi sau share ride.
Potrivit reprezentanților STPT, bateria tramvaiului Armonia s-a descărcat. Garnitura ar fi rămas pe șine aproximativ jumătate de ora după care a fost retrasă în depou. Alte 3 tramvaie au rămas blocate în fata Catedralei Mitropolitane.

Sursa foto: FB/Robu trebuie sa plece

 

LĂSAȚI UN MESAJ