Meritocrație. De la montarea telefonului primarului, la secretar de stat în Ministerul Dezvoltării

239

Nicolae Robu şi-a numit unul dintre consilierii personali în funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării. Cătălin Iapă îi monta trepiedul telefonului cu care edilul făcea LIVE pe Facebook, la fiecare conferinţă de presă.

Cătălin Iapă este absolvent al Politehnicii,la secţie Automatică şi Calculatoare. Într-un interviu acesta a declarat faptul că îşi doreşte să ajungă premier al României sau primar al Timişoarei.

„Mă întrebați unde aș vrea să ajung… într-un interval de timp mai mare, de până la 20-30 de ani, aș fi cel mai împlinit dacă aș avea șansa să fiu premier al țării sau primar al Timișoarei. Dar până acolo mai am multe de învățat și mult de muncit, deocamdată e frumos că pot visa înalt”, declara Cătălin Iapă într-un interviu.

„Domnul Iapă evident că este un tânăr foarte capabil, că altfel n-ar fi lângă mine. A dovedit-o, a făcut o școală foarte bună, este absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare, a fost liderul studenților, a fost de asemenea și lider în Senat, reprezentantul studenților în Biroul Senatului. Nu ajungea acolo dacă nu avea valoare recunoscută. Are și experiență, la Fundația pentru Tineret, a lucrat mult pe proiecte, știe ce înseamnă lucrul pe proiecte. El are calități pentru o mulțime de funcții, desigur”, a spus Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ