18 C
Timișoara
joi 25 iulie 2024

Merită văzut împreună! Trăiește emoția competiției și vino în Iulius Town Timișoara pentru a susține națională României la Euro 2024!

Euro 2024 se vede în Iulius Town! Fanii „sportului rege”, dar și pasionații de experiențe unice sunt așteptați în Iulius Town să vadă meciurile din cadrul Euro 2024 și să susțină echipa României. Poți viziona performanțele echipelor, trăind cu intensitate în fiecare moment de pe terasa food court-ului Iulius Mall, unde am pregătit o zonă specială pentru tine și prieteni tăi.

O lună întreagă plină de spectacolul fotbalului, de distracție și adrenalină, chiar în Iulius Town , în fața unui ecran gigant, care va surprinde jucătorii în acțiune și cele mai captivante „faze” ale meciurilor. Începând de vineri , 14 iunie , și până duminică , 14 iulie , terasa exterioară din zona food court-ului din Iulius Mall este animată de bucuria fotbalului și de emoția competiției. Îți va face plăcere să stai aici, pentru că vei avea parte de bean bag-uri , răcoritoare și snacks-uri , totul pentru completarea unei atmosfere demne de Euro 2024.

Nu uita că Iulius Town însoțește fiecare seară cu moment de divertisment, iar, în pauzele dintre meciuri, puteți obține premii surpriză . Iar pentru a te convinge că „merită văzut împreună”, accesează filmulețul postat de Iulius Town!

Fii pregătit pentru o atmosferă plină de emoții și vino să vă susții echipa preferată la Euro 2024! Sponsorii evenimentelor sunt: ​​Coca Cola , Takis , Hisense , Gorenje .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Întreruperea furnizării de apă caldă

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți...

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a ajuns la spital

Un șofer de 66 de ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut între localitățile Albina și Moșnița Nouă.  Bărbatul s-a izbit...

Citește și :