Mediul economic este invitat să afle noutățile din domeniul fiscal-VIDEO

134

Începutul de an aduce destul de multe schimbări în legislația legată de activitățile comercial-economice.

Pentru ca mediul de afaceri să fie la curent cu cele mai noi modificări fiscale, Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș împreună cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara, organizează un seminar dedicat acestor schimbări legislative intrate în vigoare la începutul anului 2017.

„Am dat startul la primul seminar din acest an din seria evenimentelor de informare și instruire a firmelor cu privire la reglementările europene și naționale, în diferite domenii. În cursul primului semestru al anului 2016, CCIAT a derulat un număr de nouă seminarii-dezbatere pe tematici de interes major pentru comunitatea de afaceri, care au reunit peste 1300 de agenți economici. De aceea, invit firmele timișene să participe la aceste seminarii unde experți și specialiști din domeniu oferă soluții prin prisma spețelor concrete”, a anunțat directorul general al Camerei Florica Chiriță.

Seminarul are loc în 21 februarie 2017, de la ora 11, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT bulevardul Eroilor de la Tisa nr 22, în sala Europa.

Temele abordate vizează:
-Modificări și completări aduse prin Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 3/2017 Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal/
-Legea nr. 170/2016 privind impozitul specific unor activități.
-Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 84/2016 pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul financiar-fiscal.
-Legea nr. 1/2017 privind eliminarea unor taxe și tarife, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.
-Legea nr. 2/2017 pentru modificarea și completarea Legii nr 2/2015 privind Codul Fiscal și pentru modificarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății.

Seminarul este susținut de:
-Olimpia Dragomir, șef administrație adjunct colectare persoane fizice AJFP Timiș
-Matei Iana, șef administrație adjunct inspecție fiscală; Administrația pentru contribuabili mijlocii de la nivelul Regiunii Timișoara.
-Mihaela Vișoiu șef serviciu pentru contribuabili DGRFP Timișoara.
-Liliana Roman, consilier superior la biroul asistență pentru contribuabili, Administrația pentru contribuabili mijlocii de la nivelul Regiunii Timișoara.

Se pot afla informații suplimentare de la Laura Barbu manager DRE/CCIAT la telefonul 0372/185285.

LĂSAȚI UN MESAJ