Mediul de afaceri din Timiș pregătește gestionari

84

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, prin Directia Formare și Perfecționare Profesională, organizează un nou curs, avizat de Autoritatea Națională pentru Calificări, de GESTIONAR (depozit).

Cursul răspunde la numeroase întrebări, acoperind tematica necesară referitoare la instruirea în domeniul organizării gestiunii stocurilor, precum și a circuitului de documente aferent pentru: recepția mărfurilor, manipularea și depozitarea stocurilor, eliberarea stocurilor către clienți, cu echipamente și aplicații specifice sectorului logistic.

Având un puternic caracter practic și aplicativ, cursul se adresează atât celor ce doresc să fie certificați în recepția, manipularea, depozitarea, livrarea și inventarierea mărfurilor, cât și celor care vor să-și aprofundeze cunoștințele pe care le au deja în domeniu, cu noțiuni teoretice și solutii practice la probleme ridicate în activitatea zilnică.

Cursul formează specialiști în gestiunea și evidența mărfurilor și bunurilor, iar absolvenții cursului vor avea ocazia să-și însușească reglementările legale și noțiunile de bază privind activitatea de gestionar.

Certificatele obținute la absolvirea cursului au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.
Certificatele se eliberează în max. 30 de zile de la absolvirea cursului.

Perioadă: 6 – 15 noiembrie 2017

Locație: Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.

Lector: Monica OCNEAN

Preț: 1000 RON, achitabil în două rate.

Membrii CCIAT beneficiază de 10% reducere, conform Ghidului Serviciilor.

(P)
Se acordă 20% reducere pentru persoanele care au urmat un curs la CCIAT în ultimele 6 luni ale anului;
Se acordă 20% reducere pentru șomeri (în baza adeverinței de șomaj).

***

Informații și înscrieri zilnic, între orele 800 -1600, la sediul Direcției Formare și Perfecționare Profesională a CCIAT, Centrul Regional de Afaceri, camera 110, tel. 0256/219172, 0742/924 344, e-mail: mmuresan@cciat.ro.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ