Mediul de afaceri din Timiș dezbate legislația securității la incendii și protecției civile

83

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „BANAT” al Județului Timiș și Primăria Municipiului Timișoara, organizează, marți, 23 februarie 2016, cu începere de la ora 1130, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, seminarul-dezbatere cu tema: « Prevederi legale în domeniul securității la incendii și protecției civile. Autorizarea societăților comerciale »

Potrivit hotărârii Consiliului Local Timișoara și a altor consilii locale din județul Timiș, toți agenții economici care desfășoară activități comericiale pe raza unităților administrativ teritoriale, trebuie să obțină punctul de vedere al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „BANAT”, cu referire la obligativitatea obținerii autorizației de securitate la incendiu.
În cadrul seminarului, agenții economici vor avea ocazia de a discuta cu reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „BANAT” și ai Primăriei Timișoara, într-o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri, care aduc în atenție aceste reglementări, precum și mecanismele și procedurilor legale de rezolvare.
Tematicile vor fi susținute de:
 lt.col.ing. Lucian-Vasile MIHOC, Inspector Șef ISU „BANAT”
 lt.col.ing. Sergiu Daniel DAMIAN, Compartiment Avizare/ Autorizare Securitate la Incendiu și Protecție Civilă, ISU „BANAT”
 Ilie Cosmin PETROVICI, Șef Birou Autorizare Activități Comerciale, Primăria Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ