Medicii unui spital județean din vestul țării nu mai vor conducere pusă politic

  363

  Medicii de la Spitalul Județean Deva cer instituțiilor statului numirea unei echipe manageriale agreate din interiorul unității medicale. Cererea vine pe fondul apropiatei perioade în care managementul militar va fi retras de Ministerul Sănătății.

  „Având în vedere nevoia imperioasă de colaborare eficientă între personalul medical și noua echipă de conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva, vă adresăm solicitarea de a lua cu prioritate în considerare propunerile făcute de colectivul medical al instituției la desemnarea persoanelor ce urmează a fi numite în fruntea organelor de conducere ale SJU Deva”, solicită oficial Sindicatul  MEDICORUM HONOREM  al medicilor din cadrul SJU Deva”, se arată în cererea trimisă Ministerului Sănătății.

  Aceeași cerere a ajuns și la instituțiile județene, direct implicate în luarea deciziilor, respectiv CJ Hunedoara și Prefectura Hunedoara.

  Conform presei hunedorene, Liliana Vaidner ar fi numele agreat de PSD Hunedoara pentru următoarea perioadă managerială. Vaidner a fost director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Hunedoara, dar și fost director la Spitalul CFR din Simeria.

  Decizia finală aparține minsitrului Nelu Tătaru. Postul de la Spitalul din Deva va fi eliberat din data de 7 mai când echipa militară se întoarce la bază.

  LĂSAȚI UN MESAJ