Medicii și asistenții dintr-un cămin de bătrâni, filmați cum fură mâncarea beneficiarilor

1617

Optsprezece angajați de la Căminul pentru Persoane Vârstnice Focşani, medici, infirmiere și asistenți, sunt acuzați că fură din mâncarea beneficiarilor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea demarând o anchetă.

Potrivit IPJ Vrancea, angajaţii au fost filmați în momentul în care iau din mâncarea beneficiarilor stabilimentului și o duc în Camera de Gardă în loc să o ducă la bătrâni.

„Există înregistrări ale camerelor de supraveghere din interior, pe care se vede foarte clar cum angajaţii duc parte din mâncare în Camera de Gardă, în loc să o ducă la beneficiari. Ei au mai multe motivaţii în acest sens, pe care urmează să le prezinte organelor de cercetare”, a declarat primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de articolul 228 aliniat 1 din Codul Penal.

Căminul pentru Persoane Vârstnice Focşani s-a aflat şi în această vară în centrul unui scandal, după ce o infirmieră l-a acuzat pe preotul Cătălin Ifrim, directorul instituţiei, de agresiune sexuală şi a depus plângere la Parchet.

Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ