Medici îndemnați să participe la mitingul PSD de managerul unui spital: ”Am evidențiat creșterile salariale”

244

Un sms în care apare o recomandare a managerului Spitalului din Târgovişte, Claudiu Dumitrescu, către cadrele medicale, de a participa la mitingul PSD de duminică, a ajuns în spaţiul public. Managerul spitalului spune că discuţia a fost una privată, nu în cadrul unei şedinţe, iar participarea la miting o vede ca pe un semn de recunoştinţă pentru creşterile salariale din ultima perioadă.

„Lista cu persoanele se predă doamnei director de îngrijiri până mâine la ora 12.00. Cine poate şi … doreşte să participe, mă poate anunţa aici, în acest grup, sau prin ce modalitate doreşte, până vineri, 17 mai, ora 12.00, pentru a fi trecut pe listă”, potrivit sms-ului anonim obţinut de Libertatea.ro.

Contactat de Adevărul, Claudiu Dumitrescu a spus că el nu a obligat pe nimeni să meargă la miting, discuţia fiind una într-un cadru restrâns.

„Eu nu am dat niciun sms pe niciun grup, niciunui angajat al Spitalului Judeţean. Am avut o întâlnire cu câţiva asistenţi şefi şi doctori şi în cadrul discuţiei private, care nu a avut ca obiect mitingul de duminică, a fost o recomndare de a participa la miting, o recomandare pur personală. Am evidenţiat creşterile salariale din ultima perioadă care nu s-au mai întâmplat în anii precedenţi şi de aici punctul meu de vedere favorabil paticipării la miting. Nu am obligat şi nu ameninţat pe nimeni. Fiecare poate să scrie sms-uri oricui, fără nicio restricţie. Ideea este că eu nu am trimis sms către nimeni. Pe de altă parte, care orice persoană, chiar şi cu funcţia mea, sunt liber să am orice afinitate politică”, a precizat pentru Adevărul, managerul Spitalului Judeţean Târgovişte, Claudiu Dumitrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ