„Meciul deceniului”, în scop caritabil, pe „Dan Păltinișanu” FOTO-VIDEO

256

„Marele oval” bănățean va fi, sâmbătă, gazda unui eveniment cartiabil de anvergură. Mai mulți foști internaționali și jucători ai Politehnicii Timișoara se vor înfrunta, amical, în „Meciul deceniului”, cu scopul de a strânge bani pentru un aparat de anestezie necesar la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”.

Nume mari ale sportului rege din România vor fi fie în echipa „stelelor fotbalului românesc”, fie în cea a „stelelor fotbalului bănățean”, iar Iosif Rotariu este  cel care s-a ocupat, personal de „convocări”. Helmut Duckadam, Ionuţ Lupescu, Cosmin Contra, Ioan Andone şi mulţi alţii vor juca sub tricolor, în vreme ce Titi Varga, Vali Velcea, Bătrânu, Vlaicu, Băban, sau Gușatu vor îmbrăca, din nou, tricoul violet al Politehnicii.

„Nu a fost uşor să aduni atâta nume, mai ales acum când mulţi sunt implicaţi în campionate, cu atât mai mult cu cât ei vor sta 3 zile aici. Dar am găsit înţelegere la toată lumea şi toţi au răspuns pozitiv. În plus, va veni şi sârbul Xhevaz Prekazi, un fotbalist de legendă de la Galatasaray, care va veni în România pentru prima dată la un astfel de eveniment”, a spus Roti.

Intrarea generală va fi liberă, dar fanii pot dona bani la intrarea în stadion, în urnele mobile din tribunele arenei. În plus, au ocazia să participe şi la o tombolă, care are ca premii zece mingi cu semnăturile fotbaliştilor de legendă din România.

40.000 de euro este suma necesară pentru achiziţionarea aparatului amintit. Clubul Rotary Ripensis speră să strângă aceşti bani cu o zi înainte, la o licitaţie pe tricouri, dar mai ales din ziua marelui meci, care începe de la ora 17:00.

LĂSAȚI UN MESAJ