Meci de neratat, Poli – Dinamo în semifinale

145

Poli încearcă să obțină o nouă calificare uimitoare și în compania lui Dinamo București. Alb-violeții au însă aceleași probleme de lot plus cele financiare înaintea meciului doi, programat joi seara.

Fără Chikovani și Timofte, dar cu Pejovic în apărare, Poli o așteaptă pe Dinamo în meciul doi al semifinalei campionatului. Studenții au cedat cu 26-30 jocul din capitală și vor să repete istoria disputei cu Steaua din sferturi, adică să întoarcă scorul la 1-2. Un rol capital îl pot avea suporterii, care pot împinge echipa spre victorie în confruntarea de joi seara, ora 20.15, în sala Constantin Jude.

”Cu siguranță va fi dificil, cu Steaua am înțeles că s-a obținut o calificare istorică pentru ultimii 25 de ani. Trei jucători din primul șase au lipsit, am făcut o partidă foarte bună. Am arătat mult timp bine. Dinamo are o echipă foarte bună, cu pretenții la titlul de campioni. Va trebui să muncim în apărare. Nu vor fi Timofte și Chikovani. Vom da totul ca să obținem un rezultat pozitiv. Lipsesc trei-patru jucători importanți. Vă imaginați cum ar fi Barcelona fără Messi și câțiva jucători importanți. Trebuie să jucăm cu cap și în atac”, a declarat Pero Milosevic.

Pe lângă problemele cauzate de suspendări, alb-violeții au în continuare probleme legate de situația financiară. Restanțele din turul campionatului nu au fost stinse și unii dintre jucători au ajuns în postura jenantă de a avea conturile blocate de Finanțele Publice. Semnalul de alarmă l-a tras Iulian Halcă în urmă cu o săptămână, iar căpitanul a confirmat situația.

”Dorim să tragem și un semnal de alarmă că nu s-au rezolvat problemele. Sunt restanțe foarte mari, de plătit la ANAF, nu numai Halcă are contul blocat, sunt doi-trei jucători care au conturile blocate. Am tot așteptat. Noi sperăm că se rezolvă, dar vrem siguranță. Se termină campionatul și avem jucători cu 40-50% din contract neachitat”, a subliniat Cristian Fenici.

LĂSAȚI UN MESAJ