Matteo Kucich şi Oliver Brynéus au semnat cu Politehnica Timişoara

89

Conducerea clubului alb-violet anunță că goalkeeperul italian Matteo Kucich şi mijlocaşul stânga suedez Oliver Brynéus sunt noii jucători ai Politehnicii. Primul a semnat o înţelegere pe un sezon, cu drept de prelungire pentru încă o stagiune, în timp ce al doilea a semnat pe un an de zile cu clubul nostru.

Matteo Kucich s-a născut pe 1 octombrie 1998, la Triest (Italia). A crescut la Udinese şi Frosinone (Primavera). A mai evoluat la Città di Rieti, Como, FC Trapani, Pisa şi Cavese. Pentru cea din urmă a jucat în 21 de partide de Serie C. În sezonul trecut a fost coleg cu Marius Marin la Pisa, club care a pierdut finala play-off-ului de promovare în Serie A.

„Sunt fericit pentru această nouă aventură, dar nu sunt aici doar în trecere. Sunt aici ca să încerc să-mi las amprenta! Şi să-mi restartez cariera aducând-o pe Poli acolo unde îi e locul. Haide Poli!”, Matteo Kucich

Oliver Brynéus s-a născut pe 5 septembrie 1998, la Halmstad (Suedia). Mijlocaş stânga de profil ofensiv, acesta poate evolua şi în postura de atacant. A crescut la Halmstad BK şi a evoluat în Statele Unite, la nivel universitar, pentru CB Lancers şi Stetson Hatters. A mai jucat în ţara natală pentru Vinbergs şi, ultima dată, la IS Halmia.

„Sunt foarte entuziasmat să fiu aici, la Timişoara. M-am antrenat timp de o săptămână cu băieţii, chiar îmi place foarte mult echipa şi antrenorii. Oraşul este foarte frumos şi de abia aştept să încep să joc, desigur”, Oliver Brynéus

LĂSAȚI UN MESAJ