Măsuri de ordine și siguranță la organizarea evenimentului „Întâlnirea moților cu istoria”.

26

Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri, astfel încât evenimentele acestui sfârșit de săptămână, organizate în zona de competență, să se desfășoare în condiții optime de ordine și siguranță publică.

Efective de jandarmi vor fi prezente în perioada 02-03 iulie, în satul Dupăpiatră, comuna Buceș, din județul Hunedoara, unde se va organiza evenimentul „Întâlnirea moților cu istoria”.

Pentru siguranța participanților, toți jandarmii din dispozitiv vor acorda o atenție deosebită combaterii consumului de substanțe interzise, precum și prevenirii oricăror fapte antisociale.

Vă recomandăm să fiți atenți la tot ce se întâmplă în jur, supravegheați copiii, dacă aceștia vă însoțesc la manifestație, respectați regulile stabilite de organizatori și dacă sunteți martorii unui incident, solicitați sprijinul forțelor de ordine prezente, sau apelați numărul unic de urgență 112.

Vă mulțumim tuturor pentru înțelegerea manifestată față de măsurile de siguranță luate pentru desfășurarea acestui eveniment!

LĂSAȚI UN MESAJ