17.1 C
Timișoara
vineri 1 decembrie 2023

Măsuri de ordine și siguranță la evenimentele cu public numeros organizate în perioada 26-28 octombrie

În zilele ce urmează, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, la manifestările cu public numeros, ce se vor desfășura în zona de competență.

Jandarmii Grupării Mobile Timișoara sunt la datorie, pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale, alăturându-se participanților la rugile organizate mâine, 26 octombrie a.c., în localitățile Satchinez și Cărpiniș din județul Timiș, unde vor avea loc activități cultural-artistice prilejuite de sărbătoarea religioasă „Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir”.
Efective de jandarmi vor fi prezente și la competițiile sportive organizate în zona de competență, pentru ca acestea să se desfășoare în condiții de siguranță, astfel:
– Vineri, 27 octombrie, începând cu ora 15.00, pe Stadionul Carani, se va desfășura meciul din Liga a III-a de fotbal, dintre echipele C.S.Phoenix Buziaș – S.S.U. Politehnica Timișoara;
– Sâmbătă, 28 octombrie, începând cu ora 15.00, pe Stadionul AS Peciu Nou se va desfășura meciul din Liga a III-a de fotbal, dintre echipele C.S.C. Peciu Nou – FC Bihor Oradea.
Manifestați atenție față de indicațiile organizatorilor, supravegheați copiii, dacă aceștia vă însoțesc la activități, acordați atenție bagajelor și evitați implicarea în situații care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică.
În cazul în care sunteți martorii unor incidente, sau dacă aveți nevoie de ajutor, solicitați cu încredere sprijinul forțelor de ordine prezente, sau apelați numărul unic de urgență 112.

Alte subiecte :

Citește și :