Măsuri de ordine la meciul de fotbal UTA – Farul Constanța

107

Jandarmii timișoreni asigură măsurile de ordine și siguranță la primul meci de fotbal ce are loc, în acest sezon competițional, pe stadionul “Francisc von Neuman” din municipiul Arad.
Duminică, 18 iulie a.c., jandarmi din Gruparea de Jandarmi Mobilă “Glad Voievod” Timişoara vor asigura toate măsurile pentru ca evenimentul sportiv ce are loc, începând cu ora 18.30, între echipele UTA și Farul Constanța, să se desfășoare în condiții de siguranță.

Conform măsurilor stabilite pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2, spectatorii care au abonament sau bilet achiziționat, au acces în cel mult 50 % din capacitatea arenei sportive. Pentru a avea acces în arenă, spectatorii trebuie să facă dovada vaccinării împotriva virusului

SARS-CoV-2 sau să prezinte un rezultat negativ la un test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau să prezinte un rezultat negativ la un test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
Pentru buna desfășurare a competiției sportive, jandarmii recomandă respectarea măsurilor de protecție sanitară, a indicațiilor structurilor de ordine aflate în misiune și evitarea implicării în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

Gruparea de Jandarmi Mobilă “Glad Voievod” Timişoara cooperează cu Inspectoratul de Poliție Județean Arad, Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Arad și Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ