Mașinile care vor fi interzise în România!

1209

După ce Polonia a impus anumite reguli și restricții privind aceste automobile și s-a trezit cu o procedură de infringement, o adevărată bombă care va nemulțumi mii de șoferi, a explodat și în țara noastră, după ce șeful Registrului Auto Român a făcut un anunț foarte important.

Acesta a vorbit despre impunerea unor restricții pentru aceste mașini. Sunt vizați aproximativ 20 de mii de conducători auto. Acesta este numărul celor care posedă acest tip de mașină.

Este vorba despre interzicerea mașinilor cu volan pe dreapta, în România. Această discuție a apărut pe fondul ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Dacă în prezent, calitatea de membru al Uniunii Europene al Marii Britanii împiedică Registrul Auto Român să interzică circulația mașinilor cu volan pe dreapta pe strazile din Romania, totul s-ar putea schimba după Brexit.

Astfel, conducerea Registrului Auto Român se gândește și la această posibilitate. La bază stă numărul mare de accidente în care sunt implicate aceste autovehicule.

„În prezent, Marea Britanie este membră UE, nu avem voie să impunem restricţii, guvernul polonez a impus anumite reguli şi s-a trezit cu o procedură de infrigiment. În România sunt aproximativ 20.000 de maşini cu volan pe dreapta. După ce Marea Britanie va ieşi din UE, se poate discuta de impunerea unor restricţii”, spunea șeful Registriului Auto Român, potrivit capital.ro.

1 COMENTARIU

  1. Ba ma lesi? Ce infrigement? Sunt pericol public, nu trebuiau acceptate nici cu Marea Britanie in UE. Fara sa fie o lege speciala, ci pur si simplu nu trebuiau sa treaca de RAR la inmatriculare. Ce, ne-am tampit? Cum sa circuli cu volan pe dreapta intr-o tara cu circulatia pe dreapta? Omori oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ