Mașini făcute praf de un șofer turmentat, într-un oraș din Banat!

375

Un accident mai puţin obișnuit a avut loc astă noapte în jurul orelor 22 în apropierea sensului giratoriu de pe B-dul Muncii din Reșița. Un autoturism – se pare că BMW – condus de un tânăr – se pare că în stare de ebrietate, a făcut câteva viraje în sensul giratoriu după care a pătruns pe B-dul Muncii spre Intim. La câţiva metri de trecerea de pietoni, şoferul a pierdut controlul volanului şi a luat la rând patru autoturisme parcate pe marginea drumului, sensul spre Gara de Nord.

În urma impactului, 4 mașini au fost avariate – cea care a produs accidentul şi altele 3 parcate. Din fericire nu sunt persoane rănite. Doi tineri au avut mare noroc fiindcă se aflau chiar pe trecerea de pietoni în momentul în care bolidul a venit către ei.

La faţa locului a sosit un echipaj al poliţiştilor de la ,,rutieră” și o platformă care a luat maşina care a provocat accidentul. Culmea este că totul nu a durat mai mult decât 30 – 40 de minute. Pe surse am aflat că la volan s-ar fi aflat un amic al proprietarului mașinii căruia acesta i-o împrumutase ca să facă ,,vreo două ture”.

Video pe infocs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ