22.9 C
Timisoara
miercuri 23 septembrie 2020
Mașina unui polițist din Banat, încendiată în miez de noapte

Mașina unui polițist din Banat, încendiată în miez de noapte

437

Mașina unui polițist din Reșița a fost incendiată în miezul nopții de un piroman. Individul a împrăștiat combustibil pe autoturism, după care i-a dat foc. Motivele gestului sunt necunoscute.

Incidentul, care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00:38, a fost surprins pe camerele de supraveghere din zonă.

In 23.01.2020, in jurul orei 2 dimineata, masina unui politist de rutiera din Caras Severin a fost incendiata in parcarea de la domiciliu, de catre un autor necunoscut. Speram ca autorul sa fie depistat cat mai curand si deferit justitiei.Cine are date despre autor, va rugam sa le comunicati catre IPJ Caras Severin.

Publicată de Sindicatul Politistilor din Romania "Diamantul" Oficial pe Joi, 23 ianuarie 2020

Potrivit IPJ Caraș-Severin, o femeie, martoră la incendiere, a fost cea care a anunțat polițiștii.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că în aceeași noapte o persoană necunoscută ar fi stropit partea din spate și partea lateral-stânga a unui autoturism parcat pe o stradă din oraș, împrăștiind combustibil pe jos, apoi ar fi aprins combustibilul împrăștiat, focul propagându-se la autoturismul în cauză.

Incendiul a fost stins de proprietar, ajutat de alte persoane, fără a se extinde. Din cauza flăcărilor, mai multe componente ale autoturismului au fost avariate.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere. Piromanul nu a fost încă identificat.

LĂSAȚI UN MESAJ