Maşina Jandarmeriei, răsturnată în şanţ!

143

O maşină a Jandarmeriei a ajuns cu roţile în sus, într-un şanţ din Şimleu Silvaniei. Autospeciala avea în funcţiune atât sistemele acustice, cât şi cele luminoase şi se îndrepta către o intervenţie în localitatea Pustă, fiind solicitaţi prin 112.

Jandarmii nu au mai ajuns la intervenţie, pentru că le-ar fi tăiat calea un autoturism BMW roşu, iar în încercarea de a evita un impact, şoferul autospecialei de Jandarmerie s-a răsturnat în şanţ.

„O autospecială aparţinând Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj a fost implicată într-un eveniment rutier pe raza oraşului Şimleu Silvaniei. La momentul producerii evenimentului, echipajul auto, format din doi subofiţeri jandarmi, se deplasa, având sistemele de avertizare acustice şi luminoase în funcţiune, la o intervenţie în localitatea Pustă, în urma unui apel pe 112. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, subofiţerii jandarmi neavând nevoie de îngrijiri medicale. În cauză se fac verificări de către poliţisti din cadrul Poliţiei Oraşului Şimleu Silvaniei”, informează autorităţile.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ