Mașină în flăcări pe o șosea circulată din vestul țării! Care au fost urmările

682

O maşină a ars că o torţa duminică seară pe drumul care leagă Lugojul de Buziaş, scrie lugojinfo.ro.

Flăcările se manifestau violent la partea din faţă a maşinii, iar pompierii nu exclud că incendiul să fi pornit de la un scurtcircuit. Pompierii din Buziaş au intervenit rapid, însă nu au putut salva mare lucru. Partea din faţă a maşinii a fost distrusă în totalitate. Pompierii urmează să stabilească împrejurările exacte în care a luat foc maşină.

Circulaţia rutieră a fost blocată timp de aproximativ o jumătate de ora pe ambele sensuri de circulaţie. Maşină era înmatriculată în judeţul Hunedoara.

Sursa: lugojinfo.ro

1 COMENTARIU

  1. Pompierii de la Buzias sunt vai de mama lor toata ziua stau la umbra langa sere si fac gratare de unde pregatire ? Daca era o victima acolo ardea demult…..pana au dat ei cu apa ….slab , lipsiti de profesionalism , mananca banii statului degeaba , abia se misca ….. nu fac nimic cand sunt la munca toata ziua stau trec mereu pe acolo prin fata deoarece acolo locuiesc si i vad mereu cum stau la umbra si fac gratare 🙂 Astia-s POMPIERII BUZIAS felicitari dupa 30 de minute ati stins si voi masina 🙂 daca erau victime ardeau de 2 ori pana se stingea incendiu ….pregatire zero !!!! Sub limita bunului simt de pregatire !

LĂSAȚI UN MESAJ