Mașina de serviciu a unui primar de municipiu din Banat, implicată într-un accident rutier.

214

Un accident fără urmări grave s-a petrecut astăzi la Caransebeș, în care a fost implicat autoturismul cu care se deplasează în interes de serviciu primarul municipiului, Felix Borcean.

Dacă Volkswagen-ul model Passat al Primăriei Caransebeș nu a suferit avarii grave, nu la fel au stat lucrurile în cazul celuilalt autovehicul implicat în incident, așa cum se poate observa din imaginile surprinse la fața locului.

Cert este că părțile implicate au decis să rezolve amiabil incidentul, acest lucru însemnând că după tamponarea, în urma căreia nu au rezultat victime, nu s-au ridicat permise de conducere și nici nu s-au dat amenzi de către oamenii legii. Cine s-a aflat  la volanul autoturismului primăriei Caransebeș?  Această enigmă care ne doare, o vom afla în zilele următoare.

Poliția nu cunoaște aspecte legate de acest eveniment care s-ar fi produs pe strada Libertății din Caransebeș, după cum ne-a transmis domnul comisar -șef Dinu Nicorici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

sursa text si foto: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ