Mașină a Poliției, implicată într-un accident rutier: Cei doi agenți și șoferul celuilalt autoturism, preluați de medici

145

O autospecială a Poliției a fost implicată, astăzi, într-un accident rutier, la Simeria, într-o intersecție dirijată cu indicator „stop”. Cei doi agenți de poliție care se află în mașină, precum și șoferul autoturismului implicat în accident au fost transportați la spital. Anchetatorii urmează să stabilească cine nu a acordat prioritate de trecere în intersecție.

„Astăzi, în jurul orei 12:00, a avut loc un eveniment rutier pe raza orașului Simeria, într-o intersecție dirijată cu indicator„ stop ”, în care a fost implicat o autospecială de poliție și un alt autoturism. Cei doi agenți de poliție și conducător celuilalt autoturism urmează a fi evaluați în privința stării de sănătate (au fost preluați de echipaj de ambulanță)”, a declarat purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara, comisar șef Bogdan Nițu.

Acesta a mai precizat că „agenții de poliție se deplasa la o sesizare directă (ciment căzut pe carosabil dintr-o betonă), dar se pare că nu aveau semnalele acustice și luminoase în funcții”.
În cauză, anchetatorii efectuează cercetarea față locului în vederea stabilirii cauzelor care au generat evenimentul rutier.
Sursa: servuspress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ