Mascații de la Jandarmerie au luat cu asalt o piață din Arad, vezi ce au descoperit

152

Este un adevăr de mult cunoscut ce nu este secret pentru nimeni, nici măcar pentru jandarmi. Arădenii fumează mult. Treaba lor, sănătatea lor și banii lor!

Dacă ar fi țigările legale din comerțul oficial, unde se plătesc taxe și accize, totul ar fi doar o chestiune de opțiune și de stil de viață. Dar daca tabacul vine din surse greu de controlat, nu este însoțit de acte de proveniență și de plata taxelor devine o chestiune mai generală dar și penală în același timp. Tigările se plătesc. Fie corect și legal la stat ce este drumul scurt. Fie pe un drum mai lung și întortocheat ce implică riscuri, amenzi, confiscări și dosare și multe acte ce încep cu „ subsemnatul…”!
Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara şi Direcţia Regională Vamală Timişoara au desfăşurat joi, 22 februarie a.c., o acţiune în cooperare pentru prevenirea și combaterea comerțului cu produse de contrabandă.
Acţiunea a avut loc în zona piețelor din municipiul Arad iar pe timpul desfășurării acesteia au fost depistate patru persoane care ofereau spre comercializare pachete cu ţigări, de diferite mărci, despre care există suspiciunea că provin din activități de contrabandă.
Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor depistate și au luat măsura ridicării în vederea confiscării a 319 pachete cu ţigări găsite asupra acestora. Produsele oferite spre comercializare ilicită au fost predate Direcţiei Regionale Vamale Timişoara în vederea luării măsurilor ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ