Mărturia bărbatului care și-a ucis socrul cu sânge rece. Motivul incredibil pentru care s-a ajuns la crimă

1144

Bărbatul de 41 de ani care marți seara și-a ucis cu bestialitate fostul socru, de 62 de ani, a recunoscut totul în fața anchetatorilor, dar asta abia după ce și-a mai revenit din beție.

Surse judiciare au explicat pentru Special Arad și motivul de la care a plecat tot scandalul, acesta fiind unul de-a dreptul uluitor. Se pare că fostul ginere și-a ieșit din minți atunci când bătrânul ar fi scăpat o cană peste o măsuță din sticlă, aceasta spărgându-se. Băut fiind, bărbatul de 41 de ani a pus mâna pe un lemn și l-a lovit pe bătrân cu bestialitate în mai multe rânduri, provocându-i răni pe tot corpul.

În urma incidentului, criminalul a fost reținut pentru 24 de ore și i s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de omor. Acesta va fi prezentat astăzi în fața unui judecător cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Fostul ginere al bătrânului de 62 de ani ucis în seara zilei de marți, într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Hunedoarei din municipiul Arad a fost de către anchetatori în fața judecătorilor cu propunere de arestare pentru 30 de zile. Chiar la această oră, soarta acestuia este decisă de către magistrați.

Întrebat de către jurnaliștii prezenți dacă îi pare rău pentru crima comisă, răspunsul bărbatului de 41 de ani a fost „foarte”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ