Mark Zuckerberg îşi învaţă fiica… fizică cuantică

171


Mark Zuckerberg e un tătic fericit. Fetiţa lui, Maxima, de doar câteva săptămâni, este în centrul atenţiei fondatorului Facebook, care şi-a luat şi concediu de paternitate pentru a petrece cât mai mult timp alaturi de ea.

mark-priscilla-maxima

Mark (31 de ani) şi soţia lui, Priscilla Chan (30 de ani), au devenit părinţi la începutul lunii decembrie, după mai multe încercări eşuate, Priscilla având încă trei sarcini pe care nu le-a putut duce la bun sfârşit.

Acum atat mama, cât şi fetiţasunt bine, sănătoase, iar bucuria trebuia să fie şiîmpărtăşită. Unde altundeva decât pe Facebook. Acolo a anunţat Mark Zuckerberg naşterea fiicei lor, Maxima, la 1 decembrie. Acolo a comentat faptul că, încă din perioada sarcinii, în timpul ecografiei, fătul a ridicat degetul mare, ca un „like”, acolo le-a mulţumit utilizatorilor reţelei de socializare Facebook pentru toată dragostea lor şi pentru sprijinul acordat în perioada în care soţia sa a fost însărcinată. Şi tot acolo şi-a luat angajamentul de a ajuta la crearea acestei lumi pentru toţi copiii. „Vom da 99% din acţiunile noastre la Facebook – a căror valoare se ridică în prezent la aproximativ 45 de miliarde de dolari – pentru ca în timpul vieţii noastre şi împreună cu mulţi alţii să îmbunătăţim această lume pentru generaţia viitoare”, a afirmat Mark Zuckerberg.

Mark Zuckerberg, aproape 2 milioane de like-uri pentru… schimbatul scutecelor

Se pare că oamenilor le place sa… schimbe scutece. Sau cel puţin să-i privească pe alţii făcând acest lucru. Imaginile postate de Mark Zuckerberg, cu el schimbând scutecele micuţei Maxima au strâns aproape 2 milioane de like-uri.

mark-maxima-scutece

Iar fericiţii părinţi găsesc şi timp de glume. O altă fotografie îi înfăţişează citindu-i micuţei o carte de „Fizică cuantică pentru bebeluşi”. La un tată atât de genial, fiica trebuie să fie la fel! Bineînţeles, totul este o gluma, dar Mark a declarat că ăi face o plăcere imensa să îi citească şi să-i vorbească fiicei sale.

mark-maxima

LĂSAȚI UN MESAJ