Marius Mayer, unul dintre cei mai buni polițiști din Timiș, A MURIT

3418
mayer marius

Marius Mayer, unul dintre cei mai buni polițiști din județul Timiș, a murit în noaptea de duminică spre luni la Spitalul Județean Timișoara. Subcomisarul Marius Mayer, în vârstă de 42 ani, era angajat la Serviciul de Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Timiș.

Acesta a intrat în moarte cerebrală, duminică, iar în jurul orei 04.00 a decedat. Polițistul a fost internat în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean Timișoara în data de 15 iunie, după ce a suferit un anevrism congenital spart, care a provocat o hemoragie craniană. În 16 iunie, Marius Mayer a fost operat, dar se afla în stare gravă, iar în această dimineață a pierdut lupta cu moartea.

Mayer Marius a fost decorat, anul trecut, de Ministerul de Interne din Spania pentru profesionalismul de care a dat dovadă, după ce a prins un criminal.

Astăzi, la ora 4, Marius a decis să meargă să cerceteze alte meleaguri. Sunt absolut sigură că a simţit toată iubirea voastră şi pentru asta vă mulţumesc tuturor. Va fi înmormântat la Bozoşu Vechi, alături de tată şi bunici, probabil miercuri. Drum bun bibi!”, a scris Alina Mayer, soția polițistului, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ