Marian Godină a publicat pe Facebook invitaţiile la nunta sa. Ce polițist celebru din vestul țării le este naş

1244

Poliţistul Marian Godină a publicat pe Facebook invitaţiile la nunta sa. Naşul de cununie ales este polițistul hunedorean Traian Berbeceanu, fost şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia.

”Iubita mea mi-a spus că își dorește niște invitații de nuntă originale. Au ieșit cam așa. Și uite cum, deși nu mai lucrez la rutieră, o să mă apuc de împărțit din nou amenzi”, a scris poliţistul.

Invitaţia plină de umor se numeşte ”Proces verbal”, are două cătuşe în loc de verighete, iar în text se arată că părinţii şi naşii au constatat că tinerii au săvârşit următoarele: ”Cunoscându-se în împrejurări necunoscute, dar favorabile, s-au îndrăgostit iremediabil şi au devenit inseparabili. Fapta este prevăzută de art. 259 din Codul Civil şi este sancţionată cu obligarea de a trăi împreună pentru tot restul vieţii”.

Naşii celor doi sunt Traian şi Gabriela Berbeceanu.

Godină a ascuns însă luna şi ziua nunţii, motiv pentru care o utilizatoare Facebook comentează: ”Şi acum în fiecare lună până în octombrie, în toate zilele de sâmbătă şi duminică din data de 10 până pe 19 o să fie cineva care te aşteaptă la ora 13 la biserică :))))) să te felicite evident :))))”.

Traian Berbeceanu a dat și el share postării lui Godină, cu urarea: ”Să fie într-un ceas bun!”.

LĂSAȚI UN MESAJ