Maria Grapini „lovește” din nou: Cere Times New Roman să şteargă o glumă la adresa ei

187

Europarlamentarul PPU Maria Grapini a cerut, într-un comentariu pe Facebook, ca publicaţia de satiră online Times New Roman să şteargă un material de pe site după ce aceştia din urmă au titrat – „La orgia gay din Bruxelles era şi Grapini, care a înţeles că e concert de orgă”.

„Dacă nu veţi şterge aiureala postată şi nu veţi dezminţi vă voi da în judecată! Ştiţi bine că există lege pentru ştiri false!”, a scris eurodeputatul PPU Maria Grapini la o postare pe Facebook din partea Times New Roman.

Aceasta s-a referit la o satiră publicată de TNR pe site, titrată – „La orgia gay din Bruxelles era şi Grapini, care a înţeles că e concert de orgă”.   „Eu am venit pentru un concert de orgă aici, le-a spus Grapini poliţiştilor belgieni. Eu am auzit că aici se ţine o orgie şi am considerat că va fi un concert special, care nu trebuie ratat. Adică un concert nu doar cu o singură orgă, ci cu mai multe. Mai multe orgi, deci o orgie. Sunt extrem de dezamăgită că poliţia a anulat orgia.”, mai scrie TNR.

Publicaţia a venit ulterior şi cu o reacţie, în stilul său caracteristic: „Prin prezenta dăm o dezmiţire, ca să nu ne vedem l-a tribulan”, a transmis TNR pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.