Marcel Vela, supărat că PSD ia măsuri… anti-liberale!

135

Liderul PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, nu se lasă intimidat de atacurile și replicile celor din PSD și continuă demersurile dreptei de a demonstra că măsurile propuse de cei de la guvernare pun in pericol economia țării și a județului pe care îl reprezintă în Parlament. În acest sens, senatorul Vela a inițiat mai multe întâlniri cu reprezentanții mediului de afaceri din județ.

În această săptămână au loc întâlniri ale liderului PNL cu oameni de afaceri din județ pentru a analiza impactul măsurilor anti-liberale propuse în noul program de guvernare al PSD.

Marți, 10 iulie au avut loc dezbateri cu investitori locali și lideri ai organizațiilor PNL din municipiul Reșița și orașele, Bocșa, Oravița și Moldova Noua. Miercuri a fost organizată o masă rotundă în stațiunea Băile Herculane, iar vineri și sâmbătă se vor desfășura întâlniri cu reprezentanți ai mediului de afaceri din Caransebeș, Oțelu-Roșu și Anina.

La aceste întâlniri sunt analizate consecințele negative generate de salariul minim crescut artificial la 2000 de lei, a taxei suplimentare pe energie și comunicații, a interdicției de a înființa firme, a impozitului pe cifra de afaceri a societăților comerciale, a desființării pilonului 2 de pensii, sau a impunerii unui impozit pe venitul global al persoanelor fizice.

”PNL, ca susținător al clasei de mijloc și partizan al inițiativei private, va actiona prin toate pârghiile constituționale și legale, pe care le are ca partid de Opozitie, pentru a împiedica punerea în aplicare a acestor măsuri socialiste cu efect negativ pentru economia României”, se precizează într-un comunicat al PNL Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ