Marcel Lepa, bărbatul care a ucis un polițist, a ajuns pe masa de operație

506

Marcel Ionel Lepa bărbatul care este suspectat că a împuscat mortal un poliţist din județul Timiș, a fost transportat la Spitalul Municipal Timișoara cu o ambulanță, iar medicii au decis să-l opereze, din cauza rănilor suferite în timpul operațiunii de prindere a acestuia, transmite MEDIAFAX.

Potrivi sursei citate,  bărbatul a intrat în sala de operație, fiind internat în Secția de Chirurgie Toracică. Marcel Ionel Lepa are trei plăgi prin împușcare. Una se află la nivelul toracelui stâng, alta la umărul stâng şi cea de-a treia la nivelul cotului stâng. Conform medicilor, glonțul care l-a lovit în torace nu a ieșit, motiv pentru care medicii vor încerca să îl scoată în timpul intervenției chirurgicale.

Marcel Ionel Lepa a fost prins în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 4.45 în casa bunicii unui prieten de-al său din localitatea Remetea Mare. El avea la brâu atât pistolul de calibru 7.65, cât şi o borsetă cu gloanțe, conform imaginilor din momentul capturării. Lepa a fost prins de o echipa de flagrant a Biroului de Operațiuni Speciale, împreuna cu o echipa de la SIAS, la 7 km de locul crimei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ