Maraton de teste pentru ACS Poli

194

Ziua și amicalul pentru ACS Poli în penultima săptămână de pregătire a iernii. Concitadina Ripensia, sârbii de la FK Vozdovac și FC Hermannstadt vor fi adversarii prim-divizionarei în 23, 24 și 25 ianuarie.

Poliștii au un program aglomerat în timpul acestei săptămâni. Antrenorul Ionuț Popa va avea la dispoziție suficiente ocazii de a-și verifica echipa. Patru jocuri de verificare dintre care trei au loc în zile consecutive.

Primul amical al săptămânii va fi cel de marți, 23 ianuarie, la Sibiu contra divizionarei secunde FC Hermannstadt, urmat o zi mai târziu de testul din Serbia cu ocupanta locului 6 din prima ligă, FK Vozdovac. Seria se încheie joi, pe arena Colterm, cu disputa contra vecinei Ripensia Timișoara.

Maratonul amicalelor nu se oprește aici pentru că sâmbătă, ACS-ul merge în Ungaria pentru un ultim test cu Kisvarda, formație de liga a doua. O săptămână mai târziu este programată reluarea Ligii I cu o deplasare grea pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

Este cu semn de întrebare prezența la aceste jocuri a fotbaliștilor cu probleme medicale. Mijlocașul Alexandru Munteanu a revenit din Germania după procesul de recuperare acolo. De asemenea, au un program separat de pregătire și fundașul Gabriel Cânu, mijlocașul Cătălin Doman și atacantul Octavian Drăghici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ