Update: Una dintre victimele încarcerate în urma accidentului din Arad a murit la spital

403

Update: Potrivit IPJ Arad, un arădean de 46 ani a condus un autoturism pe DJ709B, dinspre Șofronea către Arad, iar într-o curbă ușoară la dreapta, din cauza neatenției, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 39 ani, din Dorobanți. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a celor doi conducători auto, cel responsabil de producerea accidentului decedând ulterior la spital. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii lor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

Medicii acționează contracronometru pentru a salva o persoană rănită grav în urma unui accident rutier petrecut la ieșire din Arad. Victima a rămas încarcerată și a fost extrasă de pompieri în stop cadio-respirator.

Accidentul s-a produs între două mașini, la ieșire din Arad spre Șofronea. Două persoane au rămas încarcerate și au fost rănite.

Și a doua victimă a fost scoasă de pompieri din mașina avariată. Este conștientă și a fost preluată de un echipaj SMURD și este în drum spre Unitatea de Primiri Urgențe.

Drumul județean unde a avut loc incidentul, DJ709B, este blocat.

Foto: Radar Arad

Foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ