Manevra care i-a adus moartea unei femei din Arad

345
O femeie de 42 de ani din Arad și-a pierdut viața după ce a făcut o depășire periculoasă. Accidentul s-a produs pe DN22C, între localităţile Satu Nou şi Mircea Vodă, judeţul Constanţa.
„O femeie conducea un autoturism dinspre Medgidia către Cernavodă, iar la un moment dat a efectuat manevra de depăşire, moment în care a intrat în coliziune cu TIR-ul care circula din direcţiaopusă”, transmite IPJ Constanţa.
Traficul a fost întrerupt zeci deminute, iar la locul accidentului a ajuns şi elicoopterul SMURD pentru a prelua victima. Din păcate, medicii au declarat decesul acesteia.

„Astăzi, în jurul orei 13.00, o femeie de 42 de ani a condus un autoturism pe DN 22C în afara localităţii Satu Nou, dinspre Medgidia către Cernavodă şi ajungând la kilometrul 19, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unei coloane de autoturisme, moment în care a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, ce tracta o semiremorcă, condusă de un bărbat, de 65 de ani, din sens opus. În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a conducătoarei auto”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ