Managerului demis al Societății de Piețe, Liviu Cocean, este acuzat de furtul unei mașini

79

Războiul celor implicați acum sau în trecutul apropiat în administraresa orașului continuă. Marea iubire (de conjunctură) dintre liberali și foștii lor aliați, acum adversari, e cu năbădăi și zdruncinături. De la colaborare pentru binele municipiului la datul la gioale de acum nu e decât un pas. Iar cum totul este permis pentru a scăpa de un adversar e bun și un denunț sau o plângere penală.

Membrii Consiliului de Administraţie al cunoscutei societăți ce se ocupă de piețe au înaintat o plângere penală la Poliția Județeană Timiş prin care îl învinuiesc pe managerul recent demis, Liviu Cocean, că și-a însușit un autoturism BMW care ar aparţine societăţii. Liberalul Cocean a fost demis din funcţie cu o săptămână în urmă, pe 29 septembrie 2022.
Ex managerul acuză Consiliul mai sus menționat și întreaga administrasție din jurul primarului Dominic Fritz de diverse lucruri grave mai mult sau mai puțin licite sau reale. Până la descâlcirea ițelor sulfuroasei încrengături de afaceri acuzațiile s-au întors împotriva dânsului. Dacă a furat sau nu mașina este treaba justiției să lămurească.

Maşina ce ar aparține societății a fost achiziționată pe vremea conducerii lui Ionuţ Nasleu, predecesorul lui Cocean, şi are valoare în acte de circa 30.000 de euro. Se mai spune că aceiași mașină a mai fost folosită și de fostul primar prin „concursul dezinteresat al lui Nasleu”. Dar asta este o altă chestiune al fostei administrații.
Imediat după ce a fost înaintată plângerea, o echipă polițiști a descins la sediul SC Pieţe pentru a face cerceta situația.