Managerul unui spital din Banat, victima a unui accident rutier!

1043

Managerul Spitalului „Dr. Teodor Andrei”, medicul Erwin Floroni a fost implicat într-un accident rutier petrecut duminică, pe drumul între Lugoj şi Buziaş, în apropiere de intersecţia cu drumul spre Darova.

Din primele informaţii, se pare că managerul spitalului lugojean a virat spre stânga, către un drum secundar, cu intenţia de a ajunge la o întâlnire a vânătorilor. În acel moment, a fost izbit de un alt autoturism care circula în acelaşi sens de mers, a cărui şofer a intrat în depăşire neregulamentară, călcând peste linia continuă.

În urmă impactului, autoturismul managerului s-a răsturnat într-un canal de pe marginea drumului, fiind repus ulterior pe roţi. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Ambulanţă şi unul de descarcerare de la Pompieri. Din fericire, în urmă accidentului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Poliţiştii sunt de părere că şoferul autoturismului Renault este vinovat de efectuarea unei depăşiri neregulamentare, însă de producerea accidentului vinovat ar fi medicul Erwin Floroni, care nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers.

Cercetările în acest caz sunt continuate, pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Sursa: Lugoj Online

LĂSAȚI UN MESAJ