Manager de spital, înregistrat în timp ce-i făcea avansuri unei voluntare care voia să devină asistentă

328

Florin-Ionuț Apostoae, judecat într-un dosar de corupție legat de fonduri europene, fiul consilierului județean Ilie Apostoae, e acuzat de o tânără voluntară că i-a cerut favoruri sexuale pentru a o angaja. După ce tânăra a refuzat, ea a primit o scrisoare anonimă de amenințare la domiciliu. Voluntara a făcut o plângere la poliție și una către conducerea spitalului, în care povestește că același șef i-a cerut 10.000 euro.

Managerul Florin-Ionuț Apostoae i-a răspuns tinerei voluntare cu o replică cu tentă sexuală legată de un posibil examen. Discuția din vara lui 2019 a continuat în birou, pe care Apostoae l-a considerat locul perfect pentru examen. “În tot acest timp, el venea pe lângă mine, mă mai cuprindea, îmi dădea de înțeles care ar fi examenul dorit de el”, povestește femeia hărțuită.

– După care la o lună de zile ne-am reîntâlnit.

– Da gen nu aveați numere, nu aveați nimic.

– Ba da, după am făcut rost de numere. Ce faci… Diseară-s singură, vii la mine. M-am dus la ea.

– A avut ea ceva…

– Și-am făcut dragoste cu ea. N-a fost ceva… Nu era o frumusețe. Dar era o tipă faină. Un corp frumos, nu grasă…

– Da…

– OK. După care început să facem dragoste mai des… După care am început să facem (neinteligibil)… Și era exasperată. Zicea cu tine am orgasm aproape de fiecare dată de 2-3 ori pe seară. Cu bărbată-miu o dată pe an. (râsete) Ne-am dus odată la un hotel (neinteligibil) ultima oară când am fost la Iași la festival… în două ore a avut numai orgasm, orgasm. Orgasm, orgasm.

– Super…

– Iar în mașină… în mașină veneam în spate, eu pe banchetă și ea deasupra. Avea orgasm de fiecare dată.

Întreaga poveste, pe libertatea.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ