Mama unui traficant de droguri s-a trezit cu mascaţii la uşă, dar a crezut că sunt stripperi

606

Mama unui student din Braşov a avut parte de surpriza vieţii ei, când s-a trezit cu mascaţii de la DIICOT la uşă. Aceştia făceau o percheziţie într-un dosar de trafic de droguri, dar femeia a crezut că, fiind 8 martie, fiul ei i-a facut o surpriză şi i-a trimis stripperi deghizaţi în poliţişti.

„Un tânăr din Braşov, student în anul 5 la Medicină în Târgu-Mureş, avea închiriat un apartament în Mureş împreună cu un coleg de-al lui, tot student la Medicină. Cei doi distribuiau droguri de risc colegilor din mediul universitar. În urma percheziţiilor, în apartamentul acestora a fost găsită cantitatea totală de un kilogram de canabis şi 56 de pastile de ecstasy“, a spus şeful DIICOT Braşov.

Procurorii şi poliţiştii au făcut percheziţii şi la două adrese din satul Cărpiniş, care aparţin familiei tânărului braşovean. Aici au fost găsită cantitatea de 120 grame de canabis, precum şi o cultură de canabis în curs de dezvoltare de zece plante, care era crescută de către mama studentului braşovean. Tânărul venea periodic acasă, la Cărpiniş, pentru a se aproviziona cu droguri, pe care ulterior le distribuia împreună cu colegul lui de cameră printre studenţii din Târgu-Mureş.

Atât femeia, cât şi cei doi studenţi, cu vârste între 23 şi 25 de ani, au fost arestaţi preventiv pe 30 de zile pentru cultură şi trafic de droguri de risc.

LĂSAȚI UN MESAJ