Mamă și fiu, morți într-un accident cumplit. Mergeau să pregătească înmormântarea bunicului

17070

Tragedie cumplită, în această după-amiază, pe E85, în localitatea Săbăoani, judeţul Neamţ. O mamă şi fiul ei au murit nevinovaţi, spulberaţi de un şofer care a încercat să evite o femeie de 80 de ani, care traversa neregulamentar.

Din primele cercetări reiese că un şofer de 39 de ani, din Bacău, se afla la volanul uni autoturism pe DN 2 – E 85 şi circula din direcţia Suceava – Roman, când, la intersecţia cu strada Muncii din Săbăoani, a virat stânga pentru a evita impactul cu o localnică de 80 de ani, care traversa strada printr-un loc nepermis.

În acel moment, tânărul de 39 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a spulberat un alt autoturism, în care se afla un tânăr de 18 ani, din Barticeşti – şoferul – şi mama acestuia, de 38 de ani.

Accidentul de la Săbăoani s-a soldat cu decesul ambilor şoferi, dar şi a femeii de 38 de ani. Se pare că cei doi, tânăra de 38 de ani şi fiul ei, mergeau să pregătească înmormântarea tatălui femeii, care va avea loc mâine.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ