Mama și fiu, acuzaţi de jaf. Cine sunt românii care au speriat Londra

256

Doi români, mamă şi fiu, sunt acuzați că au fost implicați în jaful care a păgubit-o de 50 de milioane de lire sterline pe una dintre cele mai bogate femei din Marea Britanie. Cei doi au fost arestaţi zilele trecute pe două aeroporturi din Londra, iar sâmbătă au fost puşi sub acuzare.

Poliţiştii britanici spun că românii au avut legături cu hoții care au intrat în vila Tamarei Ecllestone pe 13 Decembrie, când fiica fostului şef Formula 1 era în vacanţă cu familia.

Potrivit Daily Mail, Maria Meșter, o româncă de 47 de ani, locuiește în Italia. În schimb, fiul ei de 29 de ani, Emil-Bogdan Savastru, stă în Tower Hamlets, în estul Londrei. Cei doi au fost aduși împreună în fața unui judecător britanic.

”Acuzațiile care ți se aduc sunt foarte serioase. Nu eu decid dacă ești vinovat sau nu. Se spune că ai participat la un complot pentru a comite un jaf care a reușit și care s-a soldat cu furarea unei importante cantități de bijuterii și ceasuri”, a declarat judecătorul John Zani către românul de 29 de ani.

Cei doi români au fost puși sub acuzare pentru că au conspirat la comiterea jafului din 13 decembrie, anul trecut. Ei vor apărea din nou în fața justiției britanice pe 28 februarie.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ