”Mama Natură” şi omul de afaceri timișorean Tinu Vidaicu nu mai formează un cuplu

1566

S-au iubit aproape trei ani, dar idila a luat sfârşit, iar acum Roxana Ionescu, cunoscută ca şi ”Mama Natură”, este o femeie liberă. Aviz admiratorilor ei, care nu sunt puţini deloc!

Povestea de iubire dintre cei doi s-a terminat în urmă cu două luni, cu toate că ”Mama Natură” a făcut tot posibilul pentru ca relaţia să meargă. A făcut şi mai multe drumuri la Timişoara, acolo unde Tinu are afaceri, însă nici asta nu a fost de mare folos.

„Cred că atunci când o uşa se închide, o alta se deschide. Am învăţat să preţuiesc fiecare experienţă pentru că mă ajută să ma transform, să învăţ, să devin un om mai bun. Am împărţit momente frumoase cu Tinu, îl admir atât ca persoană, cât şi pe plan profesional. Noi ştim să separam lucrurile, astfel încât aprecierea şi respectul reciproc vor continua. Cel mai probabil, vom colabora pe plan profesional şi de acum înainte”, a declarat Roxana Ionescu pentru cancan.ro.

Roxana Ionescu declara anul trecut că îi este greu să aibă o relaţie la distanţă, având în vedere că iubitul ei locuieşte în Timişoara.

“De multe ori am sentimente puternice de dor. Am luat în calcul şi varianta de a mă muta la Timişoara. Momentan nu îmi schimb viaţa brusc, dar cu timpul cred că asta e pasul. Nu mi-ar fi foarte greu. Singurul lucru care mi-ar lipsi ar fi jobul. E greu să ai o relaţie la distanţă. Ne vedem doar în weekend-uri”, spunea blonda.

 

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ