„Mama mea e procuror. O să muriţi!” Imagini de la reţinerea tinerei care a bătut nouă persoane, dintre care patru poliţişti

357

Tribunalul Constanţa a decis ca tânăra de 22 de ani să fie arestată preventiv pentru 30 de zile. Procurorii o acuză de săvârşirea a patru infracţiuni de ultraj.

În urma scandalului izbucnit în seara zilei de 11 septembrie, în care nouă persoane au fost lovite de o fată de 22 de ani din constanţa, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa o acuză de săvârşirea a patru infracţiuni de ultraj, în referire la infracţiunea de lovire sau alte violenţe, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi o infracţiune de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În imaginile video de la momentul încătuşării acesteia, prezentate de Observatornews.ro, este prezentată tânăra care ţipă la oamenii legii spunându-le că „mama mea e procuror”. Mai mult, ea îi ameninţă pe cei care au reţinut-o că o „să moară”. Printre cele nouă persoane lovite de tânără sunt şi patru poliţişti şi trei agenţi de pază. În cele din urmă, fata a fost transportată la spital. Magistraţii de drepturi şi libertăţi au decis ca ea să stea în arest preventiv următoarele 30 de zile.

Povestea completă, pe adevarul.ro. (VIDEO)

1 COMENTARIU

  1. Tipa e mut de proasta daca marseaza pe ideea ca maica-sa e cineva, dar si politistii si-au luat nasul la purtare in ultima perioada. In Februarie, au incercat sa imi bage pe bat o amenda ca am traversat pe rosu (culmea, am traversat pe verde si stiau bine). Cand am cerut (in mod politicos) sa mergem la sediu sa ne uitam pe camere, stiti ce au facut? M-au apucat de haina si au tras de ea!

    Vizibil uimit de unde si pana unde isi permite sa ma atinga, si la mine prima reactie a fost sa ai aplic militianului un cot in gura ca de acum incolo sa aiba aer conditionat intre doua randuri de canini si incisivi. Daca nu esti de acord cu ei, recurg la violenta si intimidari! Cu o privire dispretuitoare si un aer persiflator, i-am zis sa-mi dea drumul (intre timp aparuse comandantul Sectiei 3, care i-a zis pe un ton imperativ sa-mi dea drumul ca altfel il zboara). Cu scuze disperate din partea comandantului si amenintari ieftine din partea militinului (-Ne mai intalnim noi – Te cunosc de undeva?!?) mi-au dat drumul.

    Asa ca, spui Politia Romana si tragi apa!

LĂSAȚI UN MESAJ