Mamă dată în judecată de conducerea unui spital, după ce i-a făcut handicapați pe medici: „Dacă nu le dai bani, te lasă să mori”

6844

Oficialii Spitalului Judeţean Bistriţa au anunţat că se vor întâlni în instanţă cu o tânără care i-a jignit pe Facebook pe medicii unităţii medicale. Femeia i-a numit „handicapaţi” şi a susţinut că personalul medical neglijează pacienţii care nu dau mită.

Rebeca Rebrean, o tânără mămică de gemeni, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa în data de 1 decembrie 2018, din cauza unor probleme respiratorii a copiilor în vârstă de 8 luni. Femeia susţine că, după o lună, pe 1 ianuarie 2019, a fost transferată cu cei doi copii la o clinică clujeană, starea celor mici deteriorându-se serios până în acel punct.

Imediat după transfer, tânăra a postat pe Facebook un mesaj prin care în numeşte „handicapaţi” pe medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa şi-i acuză că i-ar fi neglijat sistematic copiii.

”Dacă nu le dai bani, te lasă să mori. Copilul meu era să moară la mine în braţe şi doamna doctor Cojol de la Bistriţa nu a făcut nimic, m-a lăsat să urlu pe coridorul spitalului de la ora 8 dimineaţa până la 3 după-amiază când s-a albăstrit copilul tot la faţă. Copilul era sub tratament de o lună de zile la doamna doctor Cont, dânsa era plecată în concediu şi a înlocuit-o doctoriţa Cojol. (…) Când am ajuns la Cluj cu copilul, medicii de aici, de la Pediatrie, mi-au spus că viaţa copilului era contra cronometru, deci era să moară. M-o ţinut o lună la Bistriţa şi m-a trimis cu copilul la Cluj aproape mort”, susţine femeia în postare.

Tânăra mai spune în postarea de pe Facebook că atunci când va ieşi din clinica clujeană va acţiona în instanţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

„Aveţi salarii pe lună după copii sunteţi plătiţi şi mai faceţi şi figuri, handicapaţilor. De mine nu scăpaţi până nu zburaţi de la Pediatrie, că nu sunteţi în stare de nimic. F***-vă în gură să vă f**”, îşi încheie tânăra mesajul postat pe Facebook.

Citește continuarea pe adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ