Mamă acuzată de neglijență, după ce și-a uitat copilul în mașina de spălat pornită

258

O mamă este judecată pentru neglijenţă, după ce a pus viaţa fiului ei de cinci ani în pericol, uitându-l prins în maşina de spălat pornită. Femeia se numește Heather Oliver, și este din Indiana, Statele Unite.

Mama a început să pună rufele în mașina de spălat și nu a observat că fiul ei intrase în cuvă. A iniţiat un program de spălare, iar când maşina s-a umplut cu apă, femeia a observat că băiatul este prins în interior. A oprit programul şi l-a scos pe micuţ din maşina de spălat.

Mama, în loc să sune la 911, pentru ca băiatul să primească primul ajutor, femeia şi-a sunat soţul şi a cerut indicaţii ce să facă în acest caz.
Ajunși cu copilul la spital, părinții au declarat, inițial, că este vorba de un accident domestic. Medicii au intrat, însă, la bănuieli şi au chemat poliţia. Oamenii legii au observat că micuţul avea răni pe corp, vomita şi prezenta momente în care îşi pierde cunoştinţa.

 

În cele din urmă, copilul s-a recuperat. Mama lui riscă ani grei de închisoare după ce, la finalul anchetei, a fost pusă oficial sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de neglijenţă.

Sursa: observator.tv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ