Mamă a trei copii, plânsă de prieteni, după ce a murit în urma unui teribil accident de tren

4381

Nicoleta Leitner sau ‘Coco’, aşa cum era ea cunoscută de prieteni, românca în vârstă de 29 de ani şi mamă a trei copii care şi-a pierdut viaţa în cumplitul accident de tren din Austria, este plânsă de sute de prieteni.

Vestea morţii Nicoletei în teribilul accident din Austria a căzut ca un trăsnet peste familia româncei, dar şi peste sutele de prieteni pe care îi avea.

În România, Coco a locuit în satul Săruleşti-Gară din judeţul Călăraşi, acolo unde încă trăiesc părinţii ei şi câţiva dintre cei opt fraţi.

Potrivit unor surse, doi dintre copiii Nicoletei erau dintr-o căsătorie anterioară, iar cel de-al treilea era fiul soţului ei, Markus Leitner, un austriac în vârstă de 32 de ani.

Aceleaşi surse povestesc că, în ultima perioadă, Nicoleta Leitner şi soţul ei austriac se certau foarte des, din cauza copiilor ei.

În momentul în care românca l-a ameninţat că va lua copiii şi se va întoarce acasă, în ţară, austriacul ar fi rupt actele minorilor pentru a o împiedica.

A fost un egoist. În nebunia lui nu s-a gândit nici măcar la copilul lui! A lăsat 3 copii fără mamă, cei mari nici măcar la înmormantarea mamei lor nu vor putea veni, pentru că nu au acte, iar cel mic va ramane singurel in grija familiei tatalui. A omorât mama a 3 îngeraşi, fiica a doi părinţi bolnavi, sora a 8 fraţi, prietena a zeci de prieteni’, a declarat o prietenă a Nicoletei pentru Observator.TV.

Lacrimi şi durere pentru Coco, românca moartă în Austria

Nicoleta şi soţul ei au murit pe loc în urma unui accident de tren produs în Austria, la Neudorf ob Wildom, pe 3 iulie 2019.

Anchetatorii austrieci au clasat cazul, chiar dacă au descoperit numeroase indicii care să susţină ipoteza unei crime urmată de sinucidere.

Vestea morţii Nicoletei i-a şocat şi întristat pe toţi prietenii ei. Aceştia au lăsat mesaje emoţionante de adio pe Facebook.

„Ai plecat mult prea devreme de langa noi prietenii si famile. UN suflet cald si minunat acum esti un inger pazitor. Ai lasat in sufletele noastre durere si suspin. Acolo sus in ceruri Dumnezeu sa atii lumineze calea stiu ca sunt departe de tine Draga mea”, a scris Nadia Adriana.

„Nu îmi vine sa cred ca Dumnezeu va luat așa devreme de lângă noi, condoleanțe familiei ! Ai plecat și ai lăsat in urma ta 3 îngerași frumoși ! Nu te vom uita niciodată, vei rămâne in sufletele noastre la fel de frumoasa și plină de viața !”, a scris şi Alexandra.

Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ